Xavier García Albiol durant l'acte del PP a Lleida
Xavier García Albiol durant l'acte del PP a Lleida
Lleida

Albiol veu les institucions catalanes més "decadents" que "en temps de Franco"

El líder dels populars ha expressat la seva total confiança en el treball i les accions del govern espanyol dels últims dies

RedaccióActualitzat

El president del Partit Popular a Catalunya, Xavier García Albiol, ha acusat el govern que presideix Puigdemont de portar les institucions catalanes a una "decadència" que no s'havia vist ni en temps de Franco.

Albiol creu que l'executiu de Puigdemont "no té legitimitat per representar el conjunt dels catalans".

El líder dels populars també ha volgut expressar la seva total confiança en el treball i les accions del govern espanyol dels últims dies.

Albiol també ha assegurat que va sentir un "enorme orgull" quan va veure la Guàrdia Civil entrant a la conselleria d'Economia per evitar el que ha qualificat de "cop d'estat a la democràcia" i ha afegit que li sembla "fantàstic" que l'Estat hagi pres el control dels Mossos.

"Ens sembla, no bé, sinó fantàstic que la fiscalia hagi decidit que totes les policies han d'anar coordinades en la mateixa direcció."

Ho ha dit en un acte del partit a Lleida, acompanyat de la vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, que ha dit que l'1 d'octubre l'únic que hi haurà serà una "festa independentista".

 

 

 

Anar al contingut