Pla mig del president del PPC, Xavier García Albiol, en una entrevista a l'ACN realitzada l'11 l'abril del 2017. (Horitzontal)
Pla mig del president del PPC, Xavier García Albiol, en una entrevista a l'ACN realitzada l'11 l'abril del 2017. (Horitzontal)

Albiol sobre Arran: "No ens silenciaran, ens exciten a defensar amb més energia el que creiem millor per a Catalunya"

ACN Barcelona.-El president del PPC, Xavier García Albiol, ha denunciat un nou atac amb pintura contra una seu del partit, aquest cop a Sabadell (Vallès Occidental) i ha declarat: "No ens silenciaran, ens exciten a que defensem amb més energia el que creiem que és millor per a Catalunya". En una entrevista a l'ACN, Albiol ha dit que la democràcia té una "anomalia" a Catalunya i que aquesta és que un "partit radical i extremista", en al·lusió a la CUP i a l'organització independentista Arran, estigui "condicionant" les polítiques del Govern. Ha afegit que una de les conseqüències d'aquesta "anomalia" és que aquest col·lectiu es dedica a "amenaçar i agredir" aquells que pensen diferent. Albiol ha assegurat que els atacs que han patit les seves seus no els faran callar sinó que continuaran defensant les seves idees "igual o amb més força". El popular ha explicat que ja han posat en coneixement de la policia aquests fets a la seu dels populars a Sabadell.

El president del PPC ha expressat el seu suport als companys del PP de Sabadell, després de l'atac amb pintura vermella contra la seu, on aquesta setmana hi han aparegut pintades on es pot llegir 'feixistes'. Arran ha reivindicat a través d'un comunicat a les xarxes socials aquesta acció i ha explicat que l'han fet per "visualitzar qui són realment els feixistes", al temps que volen deixar clar que no són "ni la CUP ni la seva joventut", tot i que asseguren compartir el mateix moviment polític. L'acció a Sabadell arriba després de l'intent d'ocupació de la seu del PPC a Barcelona el passat 27 de març, contra el que el partit va interposar una denúncia. Albiol ha mantingut la relació entre aquestes accions d'Arran i la CUP, tenint en compte que en la de Barcelona hi va participar la diputada cupaire Anna Gabriel i l'exdiputat David Fernàndez. El popular ha assegurant que és un grup polític "que justifica la violència" i que vol instaurar un model de societat "autoritari i que coarta la llibertat i la democràcia". "Que això estigui succeint a Catalunya, quan aquest partit està condicionant les polítiques del Govern, em sembla que és tremendament perillós", ha declarat.Davant d'aquestes actuacions, Albiol ha assegurat que el millor que poden fer els catalans és "lluitar perquè el que representa la CUP quedi en la mínima expressió al Parlament o desaparegui".

Anar al contingut