Cambrils

Albiol diu que Puigdemont governa amb "els radicals que cremen banderes, s'ensumen l'aixella i es llepen el dit"

RedaccióActualitzat

El coordinador del Partit Popular Català, Xavier Garcia Albiol, ha reclamat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que rectifiqui i no caigui en mans dels radicals.

En unes paraules sorprenents, Albiol s'ha referit així als diputats de la CUP:

"El president de la Generalitat no es conforma a governar amb els radicals, amb aquells que cremen banderes, com deia Alejandro, amb aquells que s'ensumen l'aixella quan acaben al Parlament... i es llepen el dit. Ho hem pogut veure"

Albiol fa referència a unes imatges que han corregut per la xarxa on es pot veure la diputada de la CUP, Anna Gabriel, al final del Debat de Política General al Parlament. El líder del PP cita Alejandro Fernández, dirigent del PP de Tarragona, que era entre el públic.

L'afirmació ha aixecat riures entre les files dels assistents a l'escola de tardor del PP a Cambrils.

Garcia Albiol ha fet servir aquestes declaracions per criticar la reunió que tindrà dilluns Puigdemont amb el líder de Podem, Pablo Iglesias:

"El president de la Generalitat no es conforma a posar Catalunya en mans d'aquests radicals, sinó que ha demanat reunir-se amb un altre radical, en aquest cas de fora de Catalunya, Pablo Iglesias. Li demanaria al president de la Generalitat que recapaciti"

Acusa Arrimadas de "síndrome d'Estocolm"

Albiol també ha tingut retrets per a Ciutadans. El líder del PPC ha reclamat a Arrimadas una "miqueta més de nervi" en la defensa dels principis i ideals que comparteixen els seus dos partits.

"A vegades estan abduïts pels nacionalismes", ha lamentat Albiol, que ha reclamat a Arrimadas i també al primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que no caiguin en la "trampa" dels independentistes de col·locar el PP "en un extrem" únicament per defensar els drets de tots els catalans.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut