García Albiol diu que no debatrà amb Puigdemont perquè és un "fugitiu de la justícia"

RedaccióActualitzat

El president del PPC i candidat a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, ha rebutjat aquest dissabte participar en un debat electoral amb el candidat de Junts per Catalunya, Carles Puigdemont.

"No em sembla presentable ni digne que haguem de seure a debatre amb un senyor que està fugit de la justícia, no sembla que sigui serio. Estic per debatre amb rivals no amb persones que són pròfugues de la justícia"

En una visita a Santa Coloma de Gramenet, Albiol ha criticat les llistes electorals d'Esquerra Republicana i del PDeCAT perquè diu que estan plenes de radicals.

Acusa els independentistes de preocupar-se més que surtin en llibertat els que estan a la presó que no pas que tornin a Catalunya les empreses que n'han marxat.

A García Albiol l'ha acompanyat el coordinador del PP, Fernando Martínez Maillo, que ha fet declaracions contra la dirigent d'ERC Marta Rovira, a qui ha acusat de tornar a mentir als catalans.

Maillo ha equiparat "independentisme" i "manipulació" i ha titllat de "miserable" la declaració de Rovira que "la desqualifica com a persona i com a política".

 

 

ARXIVAT A:
Article 155Eleccions 21DProcés català
Anar al contingut