Albiol diu que el referèndum pactat no serà possible ni reformant la Constitució

En una entrevista al programa "Preguntes freqüents" de TV3, Albiol ha insistit que hi ha escoles on es distorsiona la realitat del país

RedaccióActualitzat

El president del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, convidat pel programa de TV3 "Preguntes freqüents", ha explicat que un referèndum pactat no serà possible ni reformant la Constitució.

"Si algú es pensa que a través d'una reforma constitucional es donarà sortida a un projecte que signifiqui separar Catalunya de la resta d'Espanya, que no ho esperi. Com a mínim des del Partit Popular no donarem suport a aquesta proposta. Sí que els dic que tenen la legitimitat de dirigir aquest sentiment de manera legal per si en algun moment tinguessin majoria de vots."

El dibuix del 155

Albiol ha tornat a insistir que l'Estat haurà d'aplicar mesures excepcionals per intervenir en l'Ensenyament i els Mossos d'Esquadra si dilluns el govern no fa marxa enrere en la declaració d'independència.

En l'entrevista, Albiol ha insistit que hi ha escoles on es distorsiona la realitat del país:

"En una part important de l'àmbit de les escoles a Catalunya s'està distorsionant la realitat històrica del nostre país, s'està adoctrinant els nens en una direcció molt concreta a favor d'una Catalunya independent"

El líder popular assegura que el 70% dels mossos són professionals, però denuncia que el govern té la temptació d'utilitzar alguns comandaments a favor del projecte independentista, com va passar, diu, durant el referèndum.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut