Xavier García Albiol, en una imatge d'arxiu (Foto: ACN)
Xavier García Albiol, en una imatge d'arxiu (Foto:ACN)
Badalona

Albiol diu que al cartell de l'11-S hi haurà la paraula "nacional" i critica que Mas promocioni manifestacions independentistes

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, assegura que el cartell de la Diada d'aquest any recuperarà el terme "nacional" després que l'any passat es va suprimir. Albiol nega que l'any passat hi hagués cap intencionalitat política.

RedaccióActualitzat
En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", l'alcalde de Badalona, el popular Xavier García Albiol, assegura que aquest any el cartell de l'11-S incorporarà el terme "nacional". L'any passat al cartell es va obviar aquesta paraula i s'hi va posar només "Diada de Catalunya", cosa que va generar molta polèmica.

"Si jo reclamo que l'Ajuntament en el cas de les banderes s'ha d'ajustar al que marca la legalitat, seria una incoherència si no ho fes per la resta de símbols. L'any passat no va sortir en el cartell la paraula "nacional" perquè va ser el disseny que es va escollir, no tenia cap altra intencionalitat."

Sobre la crida a la participació del president Artur Mas a la manifestació independentista de l'11 de Setembre, l'alcalde de Badalona, del PP, creu que s'equivoca:

"Crec que és bo parlar de tot això i com a català crec que mereixem un millor finançament, sí. Ara bé, que el president de la Generalitat es dediqui a fer programes a favor de participar en manifestacions amb un clar caràcter independentista, em sembla que s'equivoca."

García Albiol també ha denunciat l'oblit que tant el govern espanyol com el català han tingut tradicionalment en matèria de finançament cap als ajuntaments.




ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut