Sant Joan Despí

Alberto Fernández Díaz diu que esta alleujat perquè Clos hagi deixat l'alcaldia

El president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha assegurat al programa "Els matins" de TV3 que se sent "alleujat" pel fet que l'exalcalde Joan Clos hagi deixat el consistori per anar al Ministeri d'Indústria. Fernández Díaz ha explicat que en la seva opinió Clos ha estat "un mal alcalde", particularment en els últims anys. El cap del grup del PP ha criticat que el nou alcalde, Jordi Hereu, hagi estat "imposat" sense passar per les urnes. "Què hi ha menys democràtic que un alcalde imposat per un partit i no pels barcelonins a les urnes?", s'ha preguntat Fernández Díaz.

Actualitzat
"El que jo demano a Jordi Hereu és que rectifiqui les polítiques que ell mateix va impulsar com a màxim responsable de seguretat ciutadana, mobilitat i immigració", ha dit Fernández Díaz. El president del grup del PP ha afegit que Hereu "és el responsable de les zones verdes, de fer pagar per tot i no enfortir, a canvi, la xarxa de transport urbà",

Preguntat per un pacte amb CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández ha afirmat que "Xavier Trias ja ha dit que no vol saber res de mi, i jo amb qui pactaré serà amb els barcelonins que em donen suport. A més, Trias haurà de rumiar-se si està disposat a donar-me suport a mi com a alcalde de Barcelona. Si altres aspiren a ser alcalde, per què jo no? El 2003, jo vaig treure 125.000 vots i set regidors i el senyor Xavier Trias, nou. No som tan lluny".
Anar al contingut