Fabra, Barberà i Bauzá, a la seva nova cadira al Senat
Fabra, Barberà i Bauzá, a la seva nova cadira al Senat
València

Alberto Fabra, Rita Barberà i José Ramón Bauzá, nous senadors per designació autonòmica

Els expresidents autonòmics i l'exalcaldessa de València han pres possessió després de ser nomenats pel Parlament autonòmic

RedaccióActualitzat

Els expresidents autonòmics del PP Alberto Fabra, José Ramón Bauzá, Luisa Fernanda Rudi i Pedro Sanz són, a partir d'avui, senadors per designació autonòmica. Ells, juntament amb l'exalcaldessa de València, Rita Barberà, han pres possessió de la seva cadira a la cambra alta, aquest primer de setembre al migdia, després de designació autonòmica.

Qui ocupava la presidència de les Balears fins fa ben poc, José Ramón Bauzá, ha estat inscrit en tres comissions pel PP. Els populars també han fet vocals Rita Barberà, Alberto Fabra i Luisa Fernanda Rudi.

Tots van deixar els seus càrrecs després de les eleccions del 24-M perquè no van aconseguir prou vots -en el cas de Fabra, Bauzá i Rudi-, o perquè no van aconseguir sumar els suports necessaris per revalidar el seu càrrec en el cas de Rita Barberà.

Els nomenaments es produeixen amb el debat obert sobre una necessària reforma del Senat espanyol, on van a parar molts dels polítics un cop deixen de tenir responsabilitats de govern.

Anar al contingut