Madrid

Albert Rivera vol que Rajoy es reuneixi amb Mas per recordar-li que la consulta no cap a la Constitució

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, demana al cap de l'executiu espanyol, Mariano Rajoy, que es reuneix com més aviat millor amb el president de la Generalitat, Artur Mas, i li expliqui que la consulta no cap a la Constitució. Rivera també vol que Rajoy no improvisi en la resposta al procés sobiranista. El president de Ciutadans ha participat en un esmorzar informatiu de Nueva Economia Fórum a Madrid.

RedaccióActualitzat

Ciutadans insta Mariano Rajoy a reunir-se amb Artur Mas i que li expliqui que la consulta independentista no té cabuda en la Constitució. Durant un esmorzar informatiu a Madrid organitzat per Nueva Economía Fórum, Albert Rivera ha demanat al president espanyol que li recordi personalment a Mas que "la ruptura del país no és al mercat".

El líder de Ciutadans recomana a Rajoy que no improvisi en la resposta al procés: "Jo rebria Mas per recordar-li el que diu la Constitució. Li diria que es pot parlar de finançament però que la convivència entre espanyols no és negociable".

Rivera ha fet una crida al PP i al PSOE a sumar forces en uns futurs comicis autonòmics per evitar que a Catalunya triomfi ERC, perquè "sumar forces no vol dir anar en la mateixa llista, sinó treure el màxim nombre de vots i fer majoria, intentar sumar perquè Junqueras no sigui president".

Anar al contingut