València

Albert Rivera nega un pacte amb els socialistes al País Valencià

Ciutadans rebutja qualsevol pacte que impliqui Compromís o "els nacionalistes"

RedaccióActualitzat

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha desmentit en una entrevista al Telenotícies vespre de TV3 que hi hagi un acord amb el Partit Socialista a València perquè el PSPV presideixi la mesa de les Corts Valencianes. 

Unes hores abans d'aquesta entrevista, fonts pròximes a la negociació havien confirmat que el socialista Francesc Colomer havia de convertir-se en el president de la cambra valenciana i que Ciutadans en tindria la vicepresidència. Compromís es quedaria amb la vicepresidència segona de la mesa i les dues secretaries serien per al PP i Podem.

Albert Rivera ha assegurat a TV3 que no donaran suport a cap partit que pacti amb formacions independentistes. "No hi ha acord perquè el Partit Socialista estava decidint internament si estava amb Compromís o amb Ciutadans. Si el Partit Socialista vol donar suport a Compromís i als nacionalistes, nosaltres estarem a l'oposició votant 'no' a la investidura. Si el Partit Socialista pensa que Ciutadans és millor per acordar un seguit de qüestions de cara a la investidura, podem votar a favor si ells donen suport a Ciutadans a la ciutat de València perquè hem tret un regidor més que el PSOE". 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut