Alella

Albert Rivera i Inés Arrimadas treuen llaços grocs a Alella

Després de treure'ls, el líder de Ciutadans ha dit que "no hi haurà convivència fins que no hi hagi neutralitat a l'espai públic"

RedaccióActualitzat

En plena polèmica pels enfrontaments entorn aquest símbol de suport als polítics independentistes en presó preventiva, Albert Rivera i Inés Arrimadas han tret ells mateixos llaços grocs aquest dimecres al Maresme, a Alella.

Els dos líders de Ciutadans ho han fet davant les càmeres dels mitjans que havien convocat prèviament:

 

Rivera i Arrimadas han fet aquesta retirada de llaços grocs poca estona després de saber-se que la Policia Nacional ha detingut el presumpte agressor de la Ciutadella acusat d'un delicte d'odi.

 

 

"Estem en una situació d'excepció"

Després de la retirada de llaços, Rivera ha acusat el govern de Quim Torra de "provocar enfrontaments i trencar la convivència", i al de Pedro Sánchez de "mirar cap a una altra banda":

"Avui hem volgut donar suport a tots els simpatitzants, afiliats, gent que a Catalunya està fent el que hauria de fer l'Estat. Estem en una situació d'excepció en la que el govern d'Espanya no fa la seva feina i mira cap a una altra banda, en la que el govern de la Generalitat, en comptes de garantir la convivència i de la neutralitat de l'espai públic, el que fa és donar suport als comandos separatistes que posen llaços grocs."

"No hi haurà convivència fins que no hi hagi neutralitat a l'espai públic. Necessitem convivència. Li demano al senyor Torra que rectifiqui, el que està provocant és enfrontament, en definitiva, la ruptura de la convivència. Encara que alguns no vulguin, a Catalunya s'està demostrant que hi ha fractura social."

Suport de Pablo Casado

El líder del PP, Pablo Casado, ha expressat a Twitter "tot el seu suport" als que treuen llaços grocs. Casado ha aprofitat per assegurar que Pedro Sánchez és "hostatge dels independentistes":

 

 



 

 

Nous llaços

Després de l'acció dels líders de Ciutadans, veïns del poble han tornat a posar llaços grocs al mateix lloc:

 



 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut