Barcelona

Albert Rivera demana a CiU que aclareixi les acusacions sobre el "cas ITV"

Des de Ciutadans, el seu president, Albert Rivera, ha demanat que CiU "obri calaixos" i aclareixi les acusacions que rep pels diferents casos de presumpta corrupció, com el "cas Palau" i les concessions de les ITVs. Sobre el PP, Rivera considera que el govern espanyol "té els dies comptats" si no hi ha dimissions al partit pel "cas Bárcenas".

RedaccióActualitzat
El president de Ciutadans, Albert Rivera, creu que CiU hauria d'"obrir calaixos" i donar explicacions sobre els suposats afers de corrupció que l'afecten, com el "cas Palau", la presumpta trama de blanqueig de diners i corrupció urbanística derivada de l'"operació Clotilde" a Lloret de Mar o la concessió de les ITVs, que assenyala directament el secretari general de CDC, Oriol Pujol. Rivera apunta que no val que aquests afers se silenciïn amb un "tot per la pàtria". "El que s'ha de fer és defensar una democràcia forta i transparent", ha afegit el líder de Ciutadans.

En relació amb el "cas Bárcenas", que afecta la cúpula del PP, Albert Rivera opina que les explicacions donades per Mariano Rajoy li resten "credibilitat" i considera que si la situació segueix així el govern espanyol del PP "té els dies comptats". Per aquest motiu, demana que hi hagi dimissions i que es depurin responsabilitats dins del partit, unes mesures que s'haurien de prendre -segons Rivera- abans de recórrer a la convocatòria d'unes eleccions anticipades.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut