Madrid

Albert Rivera comença el seu camí cap a La Moncloa

El líder de Ciutadans oficialitza la seva candidatura a les primàries per a les generals amb la idea de canviar Espanya

RedaccióActualitzat

Albert Rivera ha presentat en un hotel de Madrid la seva candidatura a les primàries de Ciutadans per a les eleccions generals. El líder de Ciutadans creu que pot superar el PP i el PSOE a les urnes, i convertir-se en el president de tots els espanyols. Rivera vol encapçalar la llista amb la idea de canviar Espanya, liderant, si cal, una nova transició. Aposta per modernitzar la política espanyola, allunyant-se, diu, de l'immobilisme del PP i del PSOE, i del discurs de la por de Podem.

Durant la presentació de la seva candidatura a les primàries del partit, Albert Rivera ha explicat quin és el país que vol: "Com a barceloní, com a català, com espanyol i com a ciutadà europeu, crec que puc contribuir que la immensa majoria d'espanyols se senti partícip d'una Espanya diversa i unida". El president de Ciutadans pretén impulsar nous pactes per a La Moncloa, amb reformes de la llei electoral, el poder judicial i l'educació.

Enmig d'una gran expectació mediàtica, Rivera ha dit que el "més coherent" era "focalitzar la seva feina a nivell nacional", tot i que ha dit que farà "campanya a Catalunya", ja que perquè Espanya canviï fa falta també un canvi a la seva terra.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut