Alamany es disculpa per haver escrit el 2008 un comentari despectiu contra els espanyols (ACN)
Alamany es disculpa per haver escrit el 2008 un comentari despectiu contra els espanyols (ACN)
Barcelona

Alamany es disculpa per un antic blog amb un escrit despectiu contra els espanyols

La portaveu dels Comuns al Parlament va escriure textualment al 2008: "Els espanyols ens segueixen follant pel darrere i pel davant"

RedaccióActualitzat

La portaveu dels Comuns al Parlament, Elisenda Alamany, ha demanat disculpes per un escrit que va publicar el 2008 a les xarxes socials. Concretament, la número dos de la formació va escriure textualment en un fotolog -un blog de fotografies- : "Els espanyols ens segueixen follant pel darrere i pel davant. Sense permís".

Alamany ha afirmat a través de Twitter que aquell escrit el va fer fa molts anys i que no se sent "gens orgullosa" d'haver escrit aquell missatge.

 

Aquestes expressions les va escriure Elisenda Alamany en el marc d'una Diada, la de l'11 de setembre del 2008, i a les quals afegia: "La gent que governa Espanya és mediocre i vomitiva."

La portaveu dels Comuns es refereix a aquest text antic que va escriure, uns dies després que el president de la Generalitat, Quim Torra, es disculpés per uns tuits i articles polèmics que li han valgut adjectius de l'oposició com "xenòfob" i "supremacista".

Precisament, al debat d'investidura, el líder dels Comuns, Xavier Domènech, va criticar els comentaris de Torra per ser la visió d'una Catalunya excloent i li va exigir respondre: "Senyor Torra, què pensa dels espanyols? I dels catalans?"

ARXIVAT A:
Procés catalàInvestiduraArticle 155En comú
Anar al contingut