Borsa de Milà
Borsa de Milà
Roma

Al tancament i fruit de l'ascens de Berlusconi, la borsa de Milà només guanya un 0,73%

Els bancs italians estaven entre els principals guanyadors a Europa a mitja sessió en apostar els inversors per una victòria electoral del centreesquerra a Itàlia.

RedaccióActualitzat
Els bancs italians estaven entre els principals guanyadors a Europa a mitja sessió de dilluns en apostar els inversors per una victòria electoral del centreesquerra a Itàlia.

Els sondejos indiquen que el Partit Democràtic de Pierluigi Bersani, favorable a les reformes econòmiques, podria aconseguir la victòria a Itàlia.

"Tots esperen que l'esquerra guanyi les eleccions. No és segur però està en els preus", va expressar Oliver Roth, operador en cap de Close Brothers Saydler.

L'índex de referència italià pujava un 3,04% amb l'ajuda de bancs com Unicredit i Intesa SanPaolo, un cop que cedia la por a una victòria de l'exprimer ministre Silvio Berlusconi.

Un motiu de preocupació era l'auge del vot de protesta, que podria desembocar en un resultat inestable per a la política i l'economia italiana.

Al tancament i fruit de l'ascens de Berlusconi, nomes ha arrivat a guanyar un 0,73%

"A curt termini, només un resultat inacabat té potencial per alterar la situació ara mateix", va expressar Nicola Marinelli, gestor de fons de Glendevon King.

"A més llarg termini, la situació és més complicada perquè els problemes (econòmics) que (l'exprimer ministre) Mario Monti ha començat a tallar encara són presents", ha afegit Marinelli.
Anar al contingut