Berlín

Al-Qaeda amenaça amb atemptar a Alemanya si no es retiren les tropes de l'Afganistan

Al-Qaeda ha irromput en plena campanya electoral alemanya per exigir la retirada de la missió militar d'aquest país a l'Afganistan. En un comunicat que ha emès la cadena de televisió alemanya ARD, l'organització terrorista amenaça el país centreeuropeu amb un "amarg despertar" després de les eleccions generals del pròxim 27 de setembre si la formació guanyadora no retira les tropes alemanyes de l'Afganistan.

Actualitzat
Segons informa la cadena alemanya, el protagonista d'aquest vídeo amenaçador és Bekkay Harrach, un ciutadà germanomarroquí molt buscat a Alemanya per la seva vinculació amb grups terroristes.

El representant d'Al-Qaeda, que l'últim any ha aparegut en nombroses imatges difoses per l'organització islamista, assegura que "si el poble decideix continuar la guerra, haurà dictat la seva sentència". Harrach afegeix que la condició perquè "l'últim mujahidí marxi d'Alemanya" és la sortida de "l'últim soldat alemany de l'Afganistan".

El suposat terrorista, que recomana als ciutadans alemanys "que es mantinguin allunyats dels espais públics dues setmanes després de les eleccions", hauria estat reclutat per un islamista turc, Omer O, que actualment està sent processat per la Fiscalia Federal.
Anar al contingut