La gendarmeria francesa estableix un perímetre al voltant de Sept-Sorts després de l'atropellament d'aquest dilluns (EFE)
La gendarmeria francesa estableix un perímetre al voltant de Sept-Sorts després de l'atropellament d'aquest dilluns (EFE)
Sept-Sorts

Una nena morta i diversos ferits en un atropellament en una pizzeria prop de París

Els primers indicis descarten les motivacions terroristes de l'home, que sí que hauria actuat de forma intencionada, segons fonts de la policia francesa

RedaccióActualitzat

Una nena de 12 anys ha mort aquest dilluns al vespre quan un cotxe s'ha encastat contra una pizzeria al municipi de Sept-Sorts, als afores de París. Cinc persones més han resultat ferides greus, i dues, lleus.

El conductor del vehicle, un BMW de color gris, ha estat detingut immediatament pels gendarmes. Les primeres investigacions "permeten descartar la pista terrorista", segons fonts policials citades per l'agència France Presse. Segons aquestes fonts, es tracta d'un acte intencionat, però no terrorista. El portaveu del Ministeri de l'Interior, Pierre-Henry Brandet, ha confirmat que, tot i que "no es pot descartar" la hipòtesi terrorista, "no és la pista principal".

De fet, la Fiscalia de París, que és qui té competència en matèria terrorista en tot el territori francès, no s'ha fet càrrec de les investigacions.

 

 

El sospitós és un home de nacionalitat francesa nascut el 1985 i sense antecedents. Interrogat poc després dels fets, de la seva declaració es desprèn que s'hauria intentat suïcidar, segons una font judicial. El dia abans, l'home ja va intentar acabar amb la seva vida sense èxit i aquest dilluns ho hauria tornat a provar, segons la mateixa font. Brandet s'hi ha referit com algú amb un perfil psicològic "inestable".

Els fets han passat poc després de les vuit del vespre a Sept-Sorts, un municipi d'uns 450 habitants situat uns 40 quilòmetres a l'est de París.

 

Anar al contingut