Al Barça no li cal Navarro per guanyar de 33 l'UCAM Múrcia (96-63)

El Barça no ha notat l'absència del lesionat Juan Carlos Navarro enfront d'un UCAM Múrcia que no ha pogut fer res per discutir el clar triomf blaugrana. Les diferències entre els dos equips han permès a l'entrenador blaugrana Xavier Pascual donar minuts als seus jugadors menys utilitzats. Àlex Abrines i Jacob Pullen han estat els que millor els han aprofitat. Desprès de la victòria de La Bruixa d'Or a la pista de l'Herbalife Gran Canaria, el F.C. Barcelona es situa tercer en la classificació de la Lliga Endesa.

L'UCAM Múrcia ha començat el partit amb un cinc petit, amb les seves torres Lima i Tillie a la banqueta. El F. C. Barcelona ho ha aprofitat per obrir diferències en el marcador carregant el joc en els seus interiors. Els visitants, colapsats en atac, no trobaven en el llençament exterior l'antídot als seus problemes. Amb 13 a 5, l'entrenador visitant Óscar Quintana ha possat els seus dos homes alts en pista, però no ha aconseguit que els arribessin pilotes clares. Tomic ha trencat la zona 2-3 dels murcians davant de l'enuig de Quintana.

Però els murcians no estaven en condicions de plantar cara. Els blaugrana han seguit ampliant el seu avantatge, tot i l'entrada de jugadors amb pocs minuts com Pullen, Abrines, Hezonja o Todorovic. Precisament, el base nord-americà, amb 18 punts i 5 assistències, i l'escorta balear, amb 17 punts i 5 rebots, han estat els que millor han aprofitat l'ocasió. En l'últim quart, la renda ha superat els 35 punts tot i la lluita solitària de Lima (19 punts)  i Tillie (13 puns) per maquillar un marcador que al final ha estat de 96 a 63.