Alep

Al-Assad recupera territori gràcies al suport rus

En paral·lel, els Estats Units, en un canvi d'estratègia, han començat a fer arribar tones de material de guerra als rebels

Actualitzat

L'exèrcit sirià continua avançant gràcies al suport rus. Les forces de Bashar al-Assad haurien recuperat el control de zones de la província d'Alep, de Hama i de Latakia, totes al nord-est de Síria. Les accions s'han fet amb el suport de l'aviació russa. 

Precisament, a Moscou, el ministre d'Afers Exteriors, Serguei Lavrov, ha dit que Rússia estaria disposada a coordinar accions conjuntes de la coalició internacional integrada pels Estats Units,Turquia, l'Aràbia Saudita i l'oposició moderada siriana.

"No compartim al cent per cent el punt de vista sobre la situació amb els nostres socis a la regió, ni amb els nord-americans ni amb la resta dels nostres col·legues, però segur que avançarem", ha dit Lavrov. 

Canvi d'estratègia dels EUA

En paral·lel, els Estats Units, en un canvi d'estratègia, han començat a fer arribar tones de material de guerra als rebels. Concretament, han enviat 50 tones de munició amb paracaigudes a grups rebels del nord de Síria. Canvien així el programa d'entrenament de milícies opositores que fins ara aplicaven, perquè no ha funcionat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut