Sant Boi de Llobregat

Ajudants dels patges reials impulsen una campanya perquè tots els nens rebin joguines

Aquests dies, els reis de l'orient estan enfeinats acabant de preparar els regals que repartiran la nit del 5 al 6 de gener. A Sant Boi de Llobregat, l'Obra Salesiana fa 25 anys que organitza la campanya "Apadrina una carta de reis", una iniciativa que permet donar un cop de mà a Melcior, Gaspar i Baltasar i assegurar que tots els nens rebin regals la nit de reis.

TV3Actualitzat
La campanya "Apadrina una carta de reis" comença a treballar el mes d'octubre. Més de 50 ajudants dels patges llegeixen les cartes que han enviat els nens i busquen persones que apadrinin aquestes cartes perquè tots trobin regals, quan es llevin el dia de Reis.

Cada nen rep tres regals i, segons explica la col·laboradora Maria Àngels Pavón, els Reis "posen algunes condicions", com ara que les joguines no siguin bèl·liques, no excessivament cares i que siguin educatives. Aquest any, hi ha hagut un increment important de les cartes rebudes, que han passat de 170 a 220.

Aquelles persones interessades a col·laborar amb els reis de l'orient perquè cap nen es quedi sense regal poden enviar un correu electrònic a campanyadereissantboi@gmail.com.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut