Manresa

Ajornen la vista de la nena a qui haurien inculcat fòbia al seu pare a l'espera d'un altre informe psiquiàtric

El futur de la Judit, la nena de Manresa a qui, segons la sentència de divorci dels seus pares la mare havia posat en contra del pare, el decidirà la secció divuitena de l'Audiència de Barcelona. Aquest dijous ha començat la vista oral pel recurs que tant la mare com la fiscalia van presentar al juny. Però la sessió s'ha ajornat perquè volen que l'Hospital Sant Joan de Déu emeti un altre informe psiquiàtric . No estaven d'acord que la nena tingués la síndrome d'alienació parental ni que la custòdia de la petita quedés en mans del pare. La sentència, a més, establia que la mare i els avis materns no podien veure la nena durant sis mesos. El pare ha denunciat pressions de l'entorn de la mare i afirma que la nena evoluciona favorablement.

Actualitzat

El mes de juliol passat un jutjat de Manresa va retirar a la mare de la Judit la custòdia de la seva filla per haver-la posat en contra del seu pare. La sentència impedia a la menor comunicar-se amb la mare i amb la família materna durant mig any.

Des d'aleshores, la nena es troba sota la tutela de la família paterna i resideix a Barcelona. El pare, que compta amb el suport de l'Associació d'Avis a favor de la Custòdia Compartida, ha declarat que "durant aquest temps la nena ha fet un canvi a millor molt positiu i és feliç".

Així mateix, assegura que la Judit està adaptada a la seva vida, una informació que ha avalat amb informes de diferents psicòlegs, i considera que "tornar amb la seva mare seria perjudicial per a ella".

Anar al contingut