Així ha reaccionat la premsa d'aquí i de Madrid a la decisió sobre Puigdemont

Actualitzat

Els titulars de la premsa espanyola sobre la decisió del tribunal alemany de deixar Puigdemont en llibertat i exculpar-lo del delicte de rebel·lió:

"El Mundo": "La justícia alemanya nega a Espanya jutjar Puigdemont per rebel·lió". "Eufòria entre els separatistes mentre La Moncloa avisa que la justícia espanyola respondrà perquè es compleixi la llei", afegeixen.
 


"Alemanya nega la rebel·lió i deixa lliure Puigdemont", diu "El País". Hi afegeix que "Un tribunal regional limita el procediment a l'entrega per malversació".
 

"Alemanya complica el judici de Puigdemont en no acusar-lo de rebel·lió", diu "La Razón". Afegeix que "el govern rep el cop i demana confiar en la justícia".

L'"ABC" diu: "La justícia europea dona aire al colpisme".

I els diaris editats a Catalunya:

"Alemanya tomba la causa per rebel·lió", diu "El Periódico", i ho qualifica de "bufetada" al Tribunal Suprem i a Rajoy. Afegeix que la justícia germànica no hi veu violència i deixa lliure Puigdemont mentre estudia la seva extradició per malversació.

"Alemanya allibera Puigdemont i rebutja el delicte de rebel·lió", diu "La Vanguardia". Titular també per al PP, que qualifica de "desastre per a Espanya" la decisió del Tribunal.

L'"Ara" titula amb aquesta foto de Puigdemont: "Alemanya tomba l'acusació de rebel·lió". Dedica l'editorial a la justícia espanyola, que queda en evidència.

"Ni presó ni rebel·lió", diu "El Punt Avui". I a l'editorial parla de "ridícul europeu".

ARXIVAT A:
Mitjans de comunicacióRebel·lióProcés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut