Madrid

Air Madrid justifica l'actitud de la companyia i el jutge no decreta mesures cautelars

El president d'Air Madrid, José Luis Carrillo, s'ha defensat davant l'Audiència Nacional, on se'l jutja per un presumpte delicte d'estafa. Carrillo ha justificat que es venguessin bitllets fins al 15 de desembre perquè aquell dia va ser quan es va decidir suspendre les activitats. Per tant, diu Carrillo, les vendes es van fer pensant que tot anava de manera normal. De moment, el jutge no ha pres cap mesura cautelar perquè d'aquí a 15 dies continuarà prenent declaració a la resta de directius de la companyia. Air Madrid està acusada d'estafa i frau després d'aturar la seva activitat sobtadament el desembre passat.

Actualitzat

Aquest divendres a la tarda han acabat de declarar a l'Audiència Nacional els tres principals càrrecs de la companyia aèria Air Madrid, que el Nadal passat va deixar a terra milers de passatgers. El primer a declarar ha estat el president de la companyia i després ho han fet els altres dos directius.

El president d'Air Madrid, José Luis Carrillo, imputat per un presumpte delicte d'estafa, se l'acusa d'haver permès que es venguessin bitllets d'avió, tot i que sabia que els vols no es farien. Carrillo ha negat que se sabés que els vols no es farien i ha dit que si van vendre els bitllets fins al 15 de desembre va ser perquè fins aquell dia no es va prendre la decisió de suspendre l'activitat. Carrillo també ha volgut destacar el comportament totalment irreprotxable dels directius de la companyia.

Air Madrid va suspendre les activitats el 15 de desembre i va deixar sense volar més de 100.000 persones que ja havien comprat el bitllet. Fins ara, la companyia no ha assumit cap responsabilitat. Aquesta és la primera diligència judicial que es posa en marxa contra els directius d'Air Madrid, després que l'Audiència Nacional es va declarar competent per portar el cas.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut