Lliga de Campions

Aimar s'entrena amb total normalitat i serà titular juntament amb Nolito

L'argentí s'ha entrenat amb total normalitat i serà titular juntament amb Nolito. L'exblaugrana té ficat entre cella i cella aquest partit, i més tenint en compte la baixa ja segura del màxim golejador estranger de la història del Benfica, el paraguaià Cardozo.

Actualitzat
El principal dubte del Benfica, l'argentí Pablo Aimar, s'ha entrenat amb total normalitat i serà titular juntament amb Nolito. L'exblaugrana té ficat entre cella i cella aquest partit, i més tenint en compte la baixa ja segura del màxim golejador estranger de la història del Benfica, el paraguaià Cardozo. L'entrenador portuguès, Jorge Jesus, ha passat gran part de l'entrenament alliçonant el jove defensa Jardel per intentar aturar els cracs blaugrana. I és que al Benfica creuen que aquest partit només és un pas per a la glòria.

Artur Moraes explicava que "l'any passat em vaig adonar que els aficionats del Benfica podien somiar. I crec que el somni no s'acabarà fins que tornin a veure el Benfica en una final. Això forma part de la història i de la llegenda del Benfica. Els jugadors, quan passegem pel carrer, i vivim el dia a dia, notem que els aficionats volen tornar a ser a dalt de tot d'Europa".

Per això, l'expectació mediàtica per a aquest partit és màxima a Portugal i els jugadors ho saben, tot i que avui l'entrenament ha estat més distès que mai. Però per a Nolito i Aimar, no serà un partit més.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut