Barça

Agustí Benedito, excandidat a la presidencia del Barça, demana que es voti "no" al referèndum

Aquest dimecres, pocs dies abans del referèndum del Nou Espai Barça, l'excandidat a la presidència del FC Barcelona Agustí Benedito ha anunciat la seva decisió de fer oposició activa a l'actual junta directiva si Josep Maria Bartomeu, actual president de l'entitat, no convoca eleccions l'estiu que ve. Per Benedito, votar "sí" és "donar un xec en blanc a la junta directiva" per executar una obra que, al seu parer, està poc definida i té moltes ombres.

Actualitzat

Agustí Benedito, excandidat a la presidència del FC Barcelona, ha anunciat la seva decisió de fer oposició activa a l'actual junta directiva si Josep Maria Bartomeu, actual president de l'entitat, no convoca eleccions l'estiu que ve. Benedito demana el "no" al referèndum del Nou Espai Barça.

Benedito ha recordat que, després de perdre els comicis del 2010 davant Sandro Rosell, es va comprometre a no fer oposició, però que canviarà d'opinió "en cas que Bartomeu no reconsideri la seva decisió i persisteixi a presidir el Barça, malgrat no haver estat elegit pels socis"

Per Benedito, votar "sí" en el referèndum del Nou Espai Barça és "donar un xec en blanc a la junta directiva" per executar una obra que, al seu parer, està poc definida i té moltes ombres: "És un projecte que condiciona la nostra inversió esportiva, la nostra independència com a club i la seva viabilitat econòmica".

A més, qui va ser el segon candidat més votat a les eleccions del 2010 no es creu la promesa de la directiva que el govern qatarià, patrocinador principal del club, no acabi també posant el nom d'alguna de les seves empreses al Camp Nou.

Benedito ha detectat en el projecte "l'ocultació clamorosa d'informació", especialment pel que fa al cost i al finançament, "on ha faltat moltíssim rigor".

Finalment, l'opositor de la junta s'ha queixat que la reforma del Camp Nou, que durarà quatre temporades, no afectarà entre 6.000 i 10.000 socis, "sinó un mínim de 20.000 abonats", i ha denunciat que la campanya informativa dissenyada per la junta per explicar el projecte ha costat més d'un milió d'euros.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut