Espanyol

Aguirre recupera els quatre internacionals per seguir preparant el debut a la Lliga al camp del Celta

L'Espanyol debutarà a la Lliga dilluns a Vigo. Javier Aguirre mira d'afrontar la nova temporada sense saber encara de quins efectius podrà disposar després de la cessió de Christian Alfonso a l'Alcorcón i la possible sortida de Cristian Gómez al Reial Madrid Castella. A l'entrenament d'aquest divendres al matí ja s'han reincorporat al grup els quatre internacionals que havien marxat amb les seves seleccions: Héctor Moreno, Stuani, Pizzi i Wakaso.

Actualitzat
L'Espanyol debutarà a la Lliga dilluns a Vigo. Javier Aguirre mira d'afrontar la nova temporada sense saber encara de quins efectius podrà disposar. Ahir es va confirmar la cessió de Cristian Alfonso a l'Alcorcón i ara sobre la taula hi ha la possibilitat de la cessió de Cristian Gómez al Reial Madrid Castella. L'entrenador mexicà i el jugador han parlat durant la sessió, però fins la setmana que ve no se sabrà alguna cosa del cert.

A l'entrenament d'aquest divendres al matí ja s'han reincorporat al grup els quatre internacionals que havien marxat amb les seves seleccions: Héctor Moreno, Stuani, Pizzi i Wakaso. També s'ha exercitat amb la resta dels seus companys Albín, que havia disposat d'un parell de dies de festa per qüestions personals. Aguirre no compta gaire amb ell i no es descarta la seva sortida del club blanc-i-blau.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut