Aguirre: "Hem rebut el missatge dels madrilenys"

.

RedaccióActualitzat

El PP ha perdut la majoria a l'Ajuntament de Madrid i a l'Assemblea. La presidenta de la formació a Madrid, Esperanza Aguirre, ha assegurat que tot i el descens de vots han estat "el partit més votat en més de 119 municipis madrilenys". Tot i haver perdut 10 regidors al consistori madrileny, Aguirre ha remarcat que són la força més votada, que han guanyat les eleccions, i que d'acord amb la llei "tindríem l'alcaldia". Tot i això, ha reconegut que dependrà dels pactes que es puguin establir.

"Hem rebut el missatge dels madrilenys, perquè hem passat del 48% de vots del 2011 al 34% en aquests moments. El que puc dir als madrilenys, tant si sóc l'alcaldessa com si no, tant si hi ha un pacte que m'enviï a l'oposició, és que seguiré representant els principis i valors del partit, és a dir, els principis liberals i conservadors."

La líder del PP madrileny ha atribuït el descens de vots a la "llarguíssima crisi que vivim", a l'elevat atur, a la corrupció i la desafecció, que procedeix, segons ha dit, de la llei electoral.  

Esperanza Aguirre ha acabar la seva intervenció agraint a tots els madrilenys al seu suport, que "ens han donat la victòria a les eleccions".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut