El fins ara secretari general del PP a Madrid, Francisco Granados
El fins ara secretari general del PP a Madrid, Francisco Granados
Madrid

Aguirre destitueix per sorpresa el secretari general del PP de Madrid per donar un "nou impuls" a Rajoy

La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, destitueix per sorpresa el secretari general de la formació, Francisco Granados. De fet, Granados es va assabentar del seu cessament mitja hora abans de la reunió en què Aguirre va fer pública la decisió. Aguirre va justificar el relleu de Granados assegurant que al PP madrileny li fa falta un "nou impuls" per donar suport al futur govern de Mariano Rajoy.

RedaccióActualitzat
Tot i que ha assegurat que Granados ha fet la seva feina "admirablement bé", la presidenta creu que ara "ens trobem en un moment delicat" en què el nou executiu necessitarà "el suport entusiasta de tothom". "Ara toca renovar", ha assegurat Aguirre.

El nou secretari general de la formació serà el també vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio González. Juntament amb González, encapçalaran la direcció del PP de Madrid Javier Fernández-Lasquett, com a vicepresident d'Acció Política; Gador Ongil, vicesecretària d'Organització, i Bartolomé González, president del Comitè Electoral, el càrrec que fins ara ocupava González.

Segons Aguirre, el relleu al capdavant de la secretaria general del partit s'hauria d'haver fet en un congrés del PP a Madrid just després de les eleccions autonòmiques del maig, però la decisió s'ha ajornat arran de les eleccions generals.
Anar al contingut