Madrid

Aguirre creu que Zapatero hauria de posar el PP als ministeris d'Economia i Treball

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, considera que José Luis Rodríguez Zapatero hauria de situar gent del PP al capdavant dels ministeris d'Economia i Treball, com a via per sortir de la crisi. Aguirre ha fet aquesta "reflexió" a la reunió de l'executiva del PP, segons han informat fonts populars, que han remarcat que no es tracta de cap proposta en ferm, sinó d'una opinió expressada en veu alta. El president del PP, Mariano Rajoy, no ha replicat directament la intervenció d'Aguirre, però ha coincidit amb ella a posar en dubte que Zapatero tingui la veritable intenció d'arribar a un pacte d'Estat amb el PP per reflotar l'economia.

Actualitzat
Esperanza Aguirre ha afirmat davant la direcció estatal del PP que la seva aposta per sortir de la crisi és govern de concentració PSOE-PP, en el qual la seva formació s'ocupi dels afers econòmics. La presidenta madrilenya ha destacat que l'executiu socialista és "incapaç" de solucionar la crisi i ha argumentat que "la majoria de ciutadans" pensen que la suma PSOE-PP és "la millor opció" per impulsar l'economia.

Aguirre ha matisat que s'ha militat a fer una "reflexió" i no pas un proposta. "A veure si això es filtra a la premsa", ha afegit, irònicament. Entre els candidats a ocupar Economia i Treball en aquest escenari hipotètic, Aguirre ha citat els exministres Cristóbal Montoro i Javier Arenas.

El president del PP, Mariano Rajoy, per la seva banda, ha insistit que el PSOE no vol l'acord amb el PP perquè, si no, els hauria convocat per firmar el pacte, i no pas a una reunió, en referència a les gestions que va anunciar la vicepresidenta econòmica, Elena Salgado.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut