Madrid

Aguirre augura que el "PP podria arribar al govern abans del que sembla"

La crisi econòmica "és de tal magnitud" que el PP ha d'estar "preparat" per assumir el govern "abans del que sembla" perquè el president del govern espanyol podria convocar eleccions anticipades. Amb aquestes paraules, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha encoratjat els seus companys del PP a esforçar-se "més que mai" per oferir als ciutadans les millors propostes per sortir de la crisi i "per poder recuperar l'optimisme que fa falta a Espanya en aquest moment".

Actualitzat
Esperanza Aguirre es feia així ressò d'algunes veus que han començat a plantejar l'escenari que esdevindria en el cas que José Luis Rodríguez Zapatero convoqués eleccions anticipades. El líder dels populars, Mariano Rajoy, a la roda de premsa posterior a la reunió que ha mantingut amb el president del govern espanyol a La Moncloa, ha afirmat que el PP està preparat per servir els espanyols i treure el país de la crisi.

La presidenta madrilenya ha opinat que la situació econòmica i política actual fan que cada dia "siguin més" els espanyols que miren el PP com l'única alternativa.

Aguirre ha fet aquestes declaracions en un acte organitzat pels populars madrilenys en què també hi era la portaveu del PP al Congrés, Soraya Sáenz de Santamaría, que ha estat taxativa: Zapatero no convocarà eleccions anticipades perquè "això seria un exercici de responsabilitat, que és el que menys s'espera del president" del govern.

Anar al contingut