Les Borges Blanques

Agredeixen el propietari d'un restaurant de les Borges Blanques per robar-li la recaptació del cap de setmana

Uns desconeguts han agredit un dels propietaris d'un restaurant de les Borges Blanques, a les Garrigues, i li han robat la recaptació del cap de setmana. L'assaltant o assaltants li van donar un fort cop al cap i el van deixar inconscient a terra. Avui hi haurà un consell d'alcaldes de la comarca per tractar de l'onada de robatoris durant l'última setmana.

Actualitzat

Un dels propietaris del restaurant, de 66 anys, ha denunciat que uns desconeguts li van donar un fort cop al cap per l'esquena, probablement amb una barra de ferro, quan anava a buscar el cotxe per anar a ingressar els diners de la recaptació del cap de setmana, uns 50.000 euros. L'home, que va caure a terra i va perdre el coneixement, va haver d'ingressar a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida i ara es recupera a casa seva.

 Els Mossos d'Esquadra, que investiguen els fets, treballen amb la hipòtesi que l'assaltant o assaltants coneixien perfectament els hàbits i costums de la víctima i quan feia els ingressos de diners.

Aquest nou robatori se suma als que hi ha hagut aquests dies en cases i comerços del Vilosell i la Pobla de Cérvoles, tot i que els Mossos els desvinculen. Aquest vespre hi haurà un consell d'alcaldes extraordinari per parlar d'aquests casos.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut