D'esquerra a dreta: Rosa Renom, Emma Vilarasau, Anna Lizaran i Montse German (Foto: TNC)
D'esquerra a dreta: Rosa Renom, Emma Vilarasau, Anna Lizaran i Montse German (Foto: TNC)
Barcelona

"Agost" exhaureix en només 4 hores les entrades de la setmana de pròrroga

Les entrades per veure l'obra de teatre "Agost", que es representa al Teatre Nacional de Catalunya, estaven exhaurides fins a l'últim dia de representació: el 23 de gener. Veient la càlida acollida del públic, l'espectacle es va prorrogar la setmana del 26 al 30 de gener. Les entrades corresponents a aquesta setmana s'han posat a la venda aquest dimecres i s'han esgotat en menys de quatre hores. "Agost", de Tracy Letts i dirigida per Sergi Berbel, és una tragicomèdia que explica la vida d'una família del segle XXI. Anna Lizaran, Emma Vilarasau, Rosa Renom o Abel Folk són alguns dels grans noms de la interpretació que formen part del repartiment.

Actualitzat
Tracy Letts va obternir el premi Pulitzer i el Tony el 2008 per "Agost". En poc més d'un mes des de la seva estrena a Catalunya, han passat per la Sala Gran del TNC uns 20.000 espectadors. Quan baixi el teló a finals de gener hauran vist l'obra el doble: unes 40.000 persones.

Davant d'aquest gran èxit, els responsables del teatre no descarten la possibilitat de tornar a incloure "Agost" a la programacioó del TNC la temporada que ve.
Anar al contingut