Primera Divisió

Agònica victòria del Madrid a Vallecas per 2-3 amb un gol de Figo al minut 48 de la 2a part

El Reial Madrid ha trencat una ratxa de resultats negatius amb una agònica victòria a Vallecas contra el Rayo per 2-3. Un gol de falta de Figo, quan ja passaven tres minuts del temps de descompte, ha donat el triomf a l'equip de Vicente del Bosque. En un altre partit destacat de la novena jornada, la Reial Societat i el Deportivo de la Corunya no han passat de l'empat a un a Anoeta, un resultat que permet als donostiarres mantenir-se una setmana més en el liderat de la Primera Divisió.

Victòria en temps de descompte del Madrid a Vallecas. Ronaldo ha avançat els madridistes al primer quart d'hora de joc en rematar, tal com li venia, una passada de Figo. La resposta vallecana ha estat també espectacular. Un xut des de la frontal de l'àrea d'Azkoitia ha suposat l'empat a 1. El Madrid ha tornar a agafar la iniciativa al segon període. Roberto Carlos, de falta, supera la tanca defensiva i envia la pilota al fons de la xarxa. Julio Álvarez segueix impecable des del punt de penal, 5 penes màximes, cinc gols. Empat a dos. I quan passaven més de tres minuts de descompte, Figo aprofita la mala col·locació del porter del Rayo i sentencia l'enfrontament. A Anoeta, empat a un entre el líder, la Reial Societat, i el Deportivo de la Corunya. Els dos gols, en la primera part. Kovacevic ha avançat els bascos i Luque ha marcat per als gallecs. En els altres dos partits avançats d'aquesta jornada, el Màlaga ha derrotat l'Osasuna els últims minuts de joc amb un gol de Darío Silva i a Mestalla, el València i el Betis han empatat a un. Marcos Assunçao ha avançat els bètics amb un magistral llançament de falta i Aimar, en planxa, ha establert la igualada en el marcador.