Albert Martínez Lacambra durant la seva intervenció
Albert Martínez Lacambra durant la seva intervenció

Agbar tornarà la seva seu social a Catalunya "quan es recuperi l'estabilitat"

El conseller delegat de la companyia diu que el moviment "va ser dolorós, però necessari"

RedaccióActualitzat

La companyia d'aigües Agbar tornarà a traslladar la seva seu social a Catalunya "quan es recuperi l'estabilitat que necessiten les empreses". Així ho ha assegurat el seu conseller delegat, Albert Martínez Lacambra, aquest dijous al vespre durant l'entrega de premis de la vint-i-unena edició del Dia de la Cambra, durant la qual Agbar ha rebut una distinció.

Martínez Lacambra ha assenyalat que el trasllat de seu social de Barcelona a Madrid, anunciat el 7 d'octubre passat, era un canvi "temporal" i que s'hi van veure "obligats" per la pressió dels mercats. El conseller delegat de l'empresa ha afegit que aquest moviment va ser "dolorós, però necessari per protegir" els seus inversors i els 10.000 llocs de treball d'Agbar a Catalunya.

Agbar manté a Barcelona la seva activitat, i, en el cas de l'operadora Aigües de Barcelona, també el seu domicili social, va insistir a explicar Martínez Lacambra. El directiu d'Agbar ha demanat als polítics que "dialoguin i es posin d'acord" per garantir l'estabilitat i no "carregar-se" el "progrés econòmic".

Anar al contingut