Tenis

Agassi allarga més el seu comiat amb la victòria davant Pavel a l'Open dels EUA

Tot esperant, aquest dimecres, el debut de Rafel Nadal, Tomy Robredo i Feliciano López han debutat amb victòria a l'Open dels Estats Units, en una primera jornada que ha tingut un clar protagonista, André Agassi. El seu comiat serà, sens dubte, un dels moments més emotius, pero s'haurà d'esperar una mica, perquè Agassi es resisteix a dir "adéu". Aquesta matinada ha derrotat el romanès Andrei Pavel, en un partit d'allò més intens.

Actualitzat

Amb la presència assegurada ja al Masters de Xangai com a número 2 mundial, Rafa Nadal debutarà avui a l'Open dels EUA, l'últim Grand Slam de l'any, contra l'australià Mark Phillipousis.

De moment, ja han accedit a la segona ronda Tommy Robredo, David Ferrer i Feliciano López. El tenista de Toledo ha protagonitzat una de les grans sorpreses en eliminar el tercer cap de sèrie, el croat Ivan Ljubicic, per un triple sis a tres en poc més d'hora i mitja de joc i amb punts molt espectaculars.

Però el plat fort d'aquesta matinada a les pistes de Flushing Meadows ha estat el debut de l'ídol local, el nord-americà Andre Agassi, que, als seus trenta-sis anys, ha decidit retirar-se quan acabi aquest torneig. Davant de vint-i-sis mil set-cents trenta-sis espectadors, nou rècord d'assistència a la pista central Arthur Ashe, Agassi ha debutat amb victòria davant del romanès Andrei Pavel, tot i que ha necessitat quatre sets per fer-ho i tres hores i mitja llargues de patiment. A les grades, mentre la seva filla ha aprofitat el temps fent dibuixos, la seva esposa, Steffi Graff, ha ovacionat el tenista de Las Vegas, que ha abandonat la pista fent reverències al públic novaiorquès.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut