Mundial

Aficionats anglesos demanen la destitució d'Eriksson després de la derrota amb Irlanda del Nord

Una altra selecció que va decebre va ser Anglaterra, que també és segona del seu grup, a cinc punts de Polònia. Els homes d'Eriksson encara tenen sort, ja que guanyant els dos partits que els queden es classificaran. Però això no els ha estalviat el ridícul fet ahir davant d'Irlanda del Nord, contra qui Anglaterra va perdre per primer cop en 33 anys. L'únic gol del partit el va marcar David Healy en el minut 74, en superar Paul Robinson. Els aficionats anglesos ja han demanat la destitució d'Eriksson.

Polònia és la gran beneficiada de desfeta anglesa, ja que ara és líder del grup amb 5 punts de marge. Ahir va superar el País de Gal·les de penal. Zurawski va ser l'encarregat de transformar-lo. Qui ja acarona el Mundial és Portugal, que ahir va empatar a zero a Rússia i continua primera del seu grup, amb cinc punts de marge a la subcampiona. Els de Scolari, però, no van aprofitar el fet de jugar amb un home més per l'expulsió de Smertin en el minut 42. Els portuguesos només han de sumar tres punts en els dos pròxims partits per classificar-se. El barcelonista Deco va jugar 77 minuts. També França va fer un pas de gegant per passar al Mundial. Els blaus estan empatats a 16 punts amb Suïssa i han deixat Irlanda amb un peu fora. Zidane, que es va retirar per lesió, va tenir la millor oportunitat de la primera part. La resposta irlandesa la va fer Andy Reid. En la segona part, però, va tornar a decidir un Henry que sembla agafar la forma amb la selecció. Mal control de Wiltord i el davanter de l'Arsenal fa un gran gol. Qui ja té assegurada la seva participació al Mundial és Mèxic. La selecció del blaugrana Rafa Márquez va golejar Panamà (5-0) amb un gol del defensa del Barça.