Barcelona

AENA assegura que ajudarà les companyies aèries a establir el seu centre d'operacions a Barcelona

AENA assegura que ajudarà qualsevol companyia aèria que vulgui establir el seu centre d'operacions a l'aeroport de Barcelona. Ho ha dit en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio" el president d'aquest organisme, Juan Ignacio Lema, que ha negat que es doni tracte de favor a l'aeroport de Barajas. Tot plegat, el dia abans de la inauguració de la nova terminal T1 de l'aeroport del Prat.

Actualitzat
"No crec que hi hagi aquest tracte de favor, les instal·lacions madrilenyes són excel·lents, però també són excel·lents les instal·lacions barcelonines", ha dit el president d'AENA, Juan Ignacio Lema. "Ens comprometem que les infraestructures aeroportuàries no seran mai un coll d'ampolla per al desenvolupament de l'aeroport de Barcelona. Ajudarem, com no podia ser d'una altra manera, tota aquella companyia que vulgui fer el seu centre de distribució o el seu "hub" des de l'aeroport de Barcelona", ha conclòs.

Això quan demà s'inaugurarà la nova terminal de l'aeroport, la T1, que entrarà en funcionament dimecres amb 240 vols i 30.000 viatgers durant el primer dia. Aquesta instal·lació és més gran que les tres terminals actuals juntes i es calcula que podrà processar en solitari 30 milions de passatgers, el mateix nombre de passatgers que va tenir tot l'aeroport del Prat durant l'any passat.
Anar al contingut