Londres

AEG Life perdrà 348 milions d'euros per la cancel·lació dels concerts de Jackson

La sobtada mort de Michael Jackson ha frustrat els plans d'AEG Live, l'empresa que havia convençut el cantant perquè oferís una cinquantena de concerts a l'auditori O2 de Londres. Ara, segons publica el diari "The Times", la companyia podria arribar a perdre uns 348 milions d'euros per la cancel·lació de les actuacions ja que haurà de tornar els diners al milió de persones que van comprar les entrades. L'anunci de la nova gira del cantant va desfermar una onada de jacksonmania. En tan sols unes hores, es van esgotar les entrades de la cinquantena de concerts. L'autòpsia determinarà si la promotora haurà de tornar més de 60 milions d'euros per les 750.000 entrades venudes.

Actualitzat
Les entrades van passar de seguida a la revenda, i es van oferir preus superiors als mil euros. Segons "The Times", algunes de les declaracions del mateix Jackson donaven a entendre que la intervenció d'agents, assessors, promotors i persones interessades en els diners que Jackson els devia havia descontrolat la situació.

Davant l'escepticisme sobre el fet que Jackson pogués aguantar aquesta gira maratoniana de concerts, AEG Live havia assegurat que estava disposada a "garantir" els espectacles. El màxim responsable de la companyia havia assegurat que els metges havien examinat Jackson durant cinc hores i estaven convençuts del seu bon estat de salut

La revista "Reinsurance" havia xifrat en 348.000 euros la responsabilitat civil per cobrir tots els concerts programats.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut