Adriano, en un partit recent contra l'Atlètic (Foto: Reuters)
Barça

Adriano supera les molèsties al turmell i torna a treballar amb el grup

Adriano Correia ha superat les molèsties al turmell i torna a entrenar-se amb l'equip de cara al proper partit de Lliga al camp del Màlaga. En canvi, Sergi Roberto haurà d'estar quatre setmanes de baixa per una lesió muscular a la cuixa esquerra.

Actualitzat
El Barça s'ha entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la novetat del brasiler Adriano Correia, que torna a incorporar-se al primer equip. Els titulars del partit de Copa contra el Còrdova s'han dedicat a fer treball suau de recuperació en una sessió dirigida pel segon entrenador, Jordi Roura.

Adriano s'ha recuperat d'unes molèsties físiques al turmell dret que patia des de la setmana passada i que el van deixar fora de la convocatòria d'aquest últim matx.

El Barça ha començat a preparar el partit de Lliga d'aquest diumenge a La Rosaleda contra el Màlaga, que és, precisament, l'equip amb el qual s'enfrontarà en els quarts de final de la Copa després d'haver superat els vuitens aquest dijous.

Tornant a l'apartat de les lesions, s'ha confirmat que el jove Sergi Roberto té un esquinç al múscul recte anterior de la cama esquerra i haurà d'estar quatre setmanes de baixa.
Anar al contingut