Barça

Adriano revela que Piqué i Velasco Carballo "van parlar entre ells, ho van aclarir tot i no hi ha res més de què parlar"

L'expulsió de dissabte podria costar a Gerard Piqué alguna cosa més que el partit de sanció que estableix el reglament. El Comitè Tècnic d'Àrbitres denunciarà el defensa davant la competició, per haver dit que la targeta vermella va ser premeditada. El que no sap el president del comitè és que Piqué i l'àrbitre van parlar després del partit i van quedar tan amics. Això és el que ha revelat aquest migdia Adriano. Victoriano Sánchez Arminio, màxim responsable del Comitè Tècnic d'Àrbitres des de fa 20 anys, vol fer arribar a l'organisme disciplinari de la Federació Espanyola de Futbol les declaracions de Gerard Piqué, en què el defensa manifestava la sospita que la seva expulsió havia estat premeditada.

Actualitzat
El brasiler Adriano Correia ha parlat avui sobre la possible sanció del central Gerard Piqué després de les seves declaracions arran de l'expulsió contra l'Sporting, i ha assenyalat que hi ha hagut altres casos molt pitjors i finalment no hi ha hagut sanció. "Ens estranya que es digui que són tractats malament (els àrbitres), nosaltres sempre intentem tractar-los bé, mai posem les coses difícils a ells tant dins del camp com fora, i s'han viscut moltes altres coses pitjors i no han sancionat ningú", ha declarat Adriano després de l'entrenament d'avui, sense especificar quines accions han estat pitjors.

El brasiler ha revelat que després del partit, Piqué i Velasco Carballo "van parlar entre ells, ho van aclarir tot i no hi ha més de què parlar", intentant tancar la polèmica i destacant que prefereixen opinar de futbol i no sobre els col·legiats. Així, Adriano ha indicat que s'està parlant massa del tema, encara que ha assenyalat que creu que l'expulsió era "injusta", per la qual cosa no entén que es pugui sancionar el central català.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut