El secretari tercer de la Mesa, Joan Josep Nuet; la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i el vicepresident primer, Lluís Corominas, signen la…
El secretari tercer de la Mesa, Joan Josep Nuet; la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i el vicepresident primer, Lluís Corominas, signen la notificació del TC sobre la nul·litat de la resolució del referèndum (ACN)
Barcelona

Admesa a tràmit la segona querella contra Carme Forcadell

El TSJC ho ha notificat a la presidenta del Parlament i als altres tres membres independentistes de la mesa

RedaccióActualitzat

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el TSJC, ha admès a tràmit la querella contra la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i els altres tres membres independentistes de la mesa per haver autoritzat la tramitació de la resolució del referèndum.

Un funcionari del Tribunal Superior ha notificat l'admissió de la querella en mà aquest dimarts al migdia a la presidenta Forcadell, al vicepresident de la mesa Lluís Corominas i a les secretàries primera i quarta, Anna Simó i Ramona Barrufet.

La sala, seguint la petició de la fiscalia, accepta que aquesta nova causa no s'investigui per separat sinó que s'acumuli a l'altra querella, la primera que ja instrueix contra Forcadell la magistrada Maria Eugènia Alegret per la votació de les conclusions de la comissió d'estudi del procés.

La Fiscalia, que va excloure d'aquesta segona querella el secretari tercer, Joan Josep Nuet, per motius que el mateix Nuet va considerar polítics i no jurídics, acusa els quatre investigats dels delictes de desobediència greu i de prevaricació. Els querellats tenen ara tres dies per presentar al·legacions.

 

♦ La Fiscalia proposa una altra querella contra Forcadell i quatre membres de la mesa

♦ Forcadell i quatre membres de la mesa demanen al TC que protegeixi la democràcia

♦ Segona querella de la fiscalia contra Forcadell per incomplir la suspensió del TC sobre el referèndum

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut