El descarrilament d'un tren a Tarragona
El descarrilament d'un tren a Tarragona
Tarragona

Adif investiga les causes del descarrilament a Tarragona que ha provocat retards a diverses línies

El descarrilament d'un tren de mercaderies a l'estació de Tarragona s'afegeix a la llarga llista de problemes al sistema ferroviari del sud de Catalunya

RedaccióActualitzat

A Tarragona toca ensurt ferroviari cada dia. El d'aquest dimecres ha estat un descarrilament d'un tren de mercaderies a l'estació de Tarragona passades les set del matí que ha deixat limitada la circulació de trens a una sola via en aquest punt a primera hora del matí. La màquina i un comboi han descarrilat a l'entrada de la via sis de l'estació, una zona de vies amb travesses antigues de fusta.

Cap a un quart de nou, però, els tècnics ja han pogut retirar la majoria dels vagons, 16, que bloquejaven una part de l'entrada de l'estació i s'ha començat a normalitzar el servei ferroviari. No obstant, els retards, superiors als 20 o 25 minuts, s'han mantingut en la circulació dels combois de Rodalies i distància mitjana de tota la demarcació durant una estona. En concret, a les línies de Rodalies regionals R14, R15 i R16, i a les línies del Camp de Tarragona RT1 i RT2.

Afif ha obert una investigació per esbrinar les causes del descarrilament.

Anar al contingut