Barcelona

Ada Colau anuncia que espera un altre fill

L'alcaldessa de Barcelona explica a Facebook que serà un nen, el segon, i naixerà a la primavera

RedaccióActualitzat

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, anuncia aquest dissabte, al seu compte de Facebook, que està embarassada de 13 setmanes d'un nen que naixerà la primavera que ve. Serà el seu segon fill.

"Al seu pare i a mi ens fa una alegria immensa donar un germà al nostre fill Luca, i poder compartir aquesta felicitat amb tota la gent que ens estima", diu Colau.

"A mi ser mare m'ha donat força i m'ha fet molt feliç. Sense cap dubte tenir el Luca m'ha fet millor persona, m'ha ajudat a distingir el que és important del que és banal i passatger, a tenir més empatia, a no deixar-me portar per passions tristes ni per sentiments mesquins."

L'alcaldessa assegura que els pròxims mesos continuarà complint amb les seves obligacions:

"En els mesos que vénen seguiré amb les meves obligacions com a alcaldessa amb normalitat, una panxa creixent i encara més motivació per fer de Barcelona una ciutat millor, per als que ja hi som... i per als que vindran."

Colau, de 42 anys, sempre ha fet bandera de la maternitat. De fet, el dia de la presa de possessió del càrrec la va acompanyar el seu fill Luca, fent visible la importància per a ella de conciliar el fet de ser mare amb les responsabilitats laborals.
 

 

 

Anar al contingut