Un veí d'Espolla ha denunciat aquest dijous que li han volgut arrencar aquesta pancarta del balcó i li han trencat la canonada
Un veí d'Espolla ha denunciat aquest dijous que li han volgut arrencar aquesta pancarta del balcó i li han trencat la canonada
Espolla

Acusen 4 guàrdies civils fora de servei d'arrencar estelades dels balcons a Espolla

Un testimoni ha avisat els Mossos d'Esquadra, que ha interceptat la furgoneta on anaven i on han trobat una estelada

RedaccióActualitzat

La matinada de dimecres a dijous els Mossos d'Esquadra han detingut quatre agents de la Guàrdia Civil acusats de dedicar-se a arrencar estelades i pancartes de l'Ajuntament i de cases particulars a Espolla, a l'Alt Empordà.

Cap a quarts d'una de la nit un veí ha sentit un soroll i ha vist com quatre persones s'enfilaven a un balcó, d'on se n'han endut l'estelada que hi havia penjada. L'home s'ha apuntat la matrícula de la furgoneta en què han pujat els quatre homes i ha trucat als Mossos.

Agents d'aquest cos han pogut interceptar el vehicle poc després. La furgoneta pertanyia a la Guàrdia Civil, tot i que no estava pintada amb el logotip del cos, i hi anaven quatre agents de paisà que estaven fora de servei. Dins del vehicle els Mossos els han requisat una estelada.

A més de despenjar estelades i pancartes dels balcons, els veïns han denunciat que els guàrdies civils s'han enfilat al pal que hi ha davant l'Ajuntament, d'uns 3 metres d'alçada i també se n'han endut la senyera. L'alcalde ja ha presentat denúncia contra els autors i alguns veïns també. Els Mossos els acusen dels delictes de furt i de danys.

 

ARXIVAT A:
Procés català
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut