El propietari del restaurant de Caldes on hi havia l'inflable arriba a la comissaria de Santa Coloma de Farners amb el seu advocat (EFE)
El propietari del restaurant de Caldes on hi havia l'inflable arriba a la comissaria de Santa Coloma de Farners amb el seu advocat (EFE)
Santa Coloma de Farners

Acusats d'homicidi imprudent els responsables del castell inflable de Caldes

Els Mossos d'Esquadra acusen els propietaris del restaurant on hi havia l'inflable en què va morir una nena diumenge d'homicidi imprudent i sis delictes de lesions

Actualitzat

Els propietaris del restaurant de Caldes de Malavella on hi va haver l'accident mortal amb l'inflable han estat acusats pels Mossos d'Esquadra d'un delicte d'homicidi imprudent i sis delictes de lesions. El matrimoni propietari del restaurant ha anat a declarar aquest dijous a la tarda a la comissaria de Santa Coloma de Farners acompanyats pels seus advocats. Molt afectats no han fet declaracions a la sortida.

Els advocats han explicat que les preguntes dels Mossos s'han centrat en el fet de si els ancoratges de l'inflable estaven lligats en el moment de l'incident. La defensa argumenta que no es tracta d'un homicidi imprudent, sinó d'un accident, i que el sinistre era "imprevisible". Per l'advocat, Carles Monguilod, la prova d'això és que, "després d'uns dies, ningú s'ha atrevit a dir per què va passar l'accident", cosa que, segons el seu parer, impedia que es contemplés com una possibilitat.

Monguilod ha explicat que els seus defensats han insistit en la seva declaració en el fet que es tractava de la segona estructura d'aquest tipus que s'instal·lava al restaurant i que mai van pensar en la possibilitat d'un accident. També ha detallat que el matrimoni compta amb dues pòlisses d'assegurança del local i que "una es va fer específicament per assegurar les activitats de la terrassa" on s'ubicava el castell.

Anar al contingut