El repartiment de "The Big Bang Theory" durant una gala l'any 2015 (Reuters)
El repartiment de "The Big Bang Theory" durant una gala l'any 2015 (Reuters)
Los Angeles

Els protagonistes de "The Big Bang Theory" es retallen el sou a favor de les secundàries

El gest dels actors ajudaria a retallar les diferències salarials entre els actors de la sèrie

RedaccióActualitzat

Els protagonistes de "The Big Bang Theory" Jim Parsons (Sheldon a la sèrie), Johnny Galecki (Leonard), Simon Helberg (Howard), Kunal Nayyar (Rajesh) i Kaley Cuoco (Penny) han decidit abaixar-se el sou en benefici de les seves companyes secundàries Mayim Bialik (Amy) i  Melissa Rauch (Bernadette).

Segons informa la pàgina web Variety, ha estat "un gest de companyonia que demostra la bona sintonia que hi ha entre els set actors" de la comèdia, estrenada el setembre de 2007. Amy Farrah Fowler i de Bernadette Maryann Rostenkowski es van incorporar a la sèrie el 2009 com a personatges secundaris i el 2010 van passar a formar part de l'equip. La web explica que les dues actrius van guanyar per cada episodi de la desena temporada, l'última en emissió,  200.000 dólars davant del milió de dòlars que guanyen els seus companys.

Els actors estan negociant la renovació de les temporades 11 i 12 i han posat aquest tema sobre la taula. Segons explica, els cinc actors principals han proposat una retallada de 100.000 dólars cada un que anirien a les seves companyes que passarien a guanyar 450.000 dòlars per episodi.

La sèrie ha emès 10 temporades i té una mitjana de 15 milions d'espectadors.

L'any 2016 la revista "Forbes" va situar els actors Jim Parsons, Johnny Galecki, Simon Helberg i Kunal Nayyar com els millors pagats de la televisió. Jim Parsons liderava la llista amb 25,5 milions de dòlars. Kaley Cuoco era la segona actriu més ben pagada, darrera de Sofia Vergara.

Anar al contingut