Barcelona

Actors catalans protagonitzen un "Don't vote" per reclamar la participació a la consulta de Barcelona

La iniciativa ciutadana Barcelona Decideix incentiva en un nou vídeo la participació a la consulta sobre la independència que tindrà lloc a la capital catalana el 10 d'abril. "No votis" per dir vota és el missatge, i els protagonistes, una quinzena d'actors i actrius, així com altres persones catalanes conegudes com Òscar Dalmau, Joel Joan o Sílvia Bel. Inicialment els protagonistes del vídeo diuen que passen de la consulta i que no serveix per a res, però després dubten i acaben demanant el vot "per dignitat i pel dret a decidir el propi futur". El vídeo s'inspira en l'espot de campanya "Don't vote", en què diferents actors demanaven el vot a les eleccions nord-americanes.

Actualitzat
"Això és un botifarrèndum", "Passo d'aquest tema" o "això és il·legal" són algunes de les frases amb què comença el nou vídeo "El 10 d'abril, vota!" per incentivar el vot de Barcelona Decideix. Però arriba un punt en què Oscar Dalmau es diu: "Antidemocràtic? Un moment, com pot ser antidemocràtica una votació?". A partir d'aquí, els actors comencen a dubtar i a fer-se preguntes i acaben demanant als barcelonins que vagin a votar, sí o no, per dignitat i pel dret a decidir el propi futur.

El 10 d'abril, vota! from Barcelona Decideix on Vimeo.

Els artistes: Quim Masferrer, Màrius Serra, Pep Anton Muñoz, Anna Sahun, Joan Carreras, Roger Coma, Bibiana Ballbé, Òscar Dalmau, Toni Albà, Agnès Busquets, Beth Rodergas, Sílvia Bel, Mercè Pons, Lloll Bertran i Joel Joan.

El vídeo s'inspira en l'espot de campanya de Barack Obama "Don't vote", en què diferents actors com Harrison Ford o Julia Roberts demanaven a la gent que participés a les eleccions.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut