Palma

Activen l'alerta a Palma després de trobar un pot amb sang marcat com "Ebola virus"

RedaccióActualitzat

Activen l'alerta per Ebola a Palma després de trobar un pot clínic amb sang i amb l'etiqueta "Filoviriade Ebola virus ARN".

El pot el va trobar divendres al vespre una veïna del número 96 del carrer Arxiduc Lluís Salvador. El pot l'havien dipositat al vestíbul de l'edifici.

 

De seguida es van desplaçar fins a l'edifici dues dotacions d'emergències amb vestits aïllants de protecció sanitària per retirar el pot amb sang i traslladar-lo a l'hospital de Son Espases, on es va aïllar a menys 80 graus.

Aquest dissabte, la mostra de sang s'ha traslladat fins a l'Hospital Carlos III de Madrid per analitzar-la i comprovar si realment la sang està infectada pel virus de l'Ebola o no.

 

Els veïns de l'edifici on es va trobar la mostra de sang han hagut d'esperar durant diverses hores a l'exterior i no han pogut tornar a casa fins que s'ha comprovat que era segur tornar-hi.

Tot i l'alarma creada, no es descarta que al final es tracti d'una broma de mal gust, ja que el nom del virus de l'Ebola no estava escrit correctament al pot. El nom científic d'aquest virus és "Filoviridae Ebolavirus", i al pot que contenia la sang sospitosa hi posava "Filoviriade".

 

ARXIVAT A:
Ebola
Anar al contingut