Castellbisbal

Tornen a la feina els treballadors de l'empresa de Castellbisbal afectada per una fuita química

Protecció Civil ha desactivat l'alerta del pla d'emergència de risc químic arran del vessament d'oxiclorur de titani, un producte corrosiu i inflamable, però no tòxic, que havia obligat a evacuar els treballadors de la indústria

RedaccióActualitzat

Protecció Civil ha desactivat l'alerta del Plaseqcat, el pla d'emergència de risc químic, al Polígon Can Estapé de Castellbisbal, al Vallès Occidental. Els treballadors de l'empresa afectada, Parking Service, i la resta d'empleats de les altres indústries de la zona ja han pogut tornar a la feina.

A primera hora d'aquest matí, Protecció Civil havia activat el Plaseqcat pel vessament d'oxiclorur de titani, un producte corrosiu i inflamable, però no tòxic, en el polígon industrial on hi ha l'empresa.

Vuit dotacions dels Bombers han treballat a la zona per intentar controlar el vessament del producte químic, que estava dins un contenidor de grans dimensions d'entre 25.000 i 30.000 litres de capacitat. Els agents de la Policia Local han utilitzat màscares protectores.

 

 

Els mateixos treballadors de l'empresa, que es dedica al transport de líquids en cisternes i contenidors, han alertat els Bombers. La circulació dels trens entre Molins de Rei i Castellbisbal ha quedat restablerta un cop confirmat que no hi ha perill. Els retards són d'una mitja hora tant a Rodalies com a l'AVE. Els Bombers ja s'han retirat del polígon un cop finalitzat el transvasament del producte.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut