Concentració dels treballadors de SELSA. (Foto: ACN)
Concentració dels treballadors de SELSA. (Foto: ACN)
Vilanova i la Geltrú

Acomiadaments al servei de neteja de Vilanova i la Geltrú

Les treballadores de l'empresa SELSA, que s'encarrega de la neteja dels edificis públics de Vilanova i la Geltrú, estan en peu de guerra després de saber que la companyia s'ha plantejat acomiadar el 25% del personal.

RedaccióActualitzat
Les treballadores de l'empresa SELSA, que s'encarrega de la neteja dels edificis públics de Vilanova i la Geltrú, estan en peu de guerra després de saber que la companyia s'ha plantejat acomiadar el 25% del personal. El motiu principal és la retallada de 600.000 euros del cost del servei que ha aprovat l'Ajuntament per reduir despesa municipal.

Actualment, 79 persones treballen en la neteja dels equipaments públics de la capital del Garraf, i la direcció de la companyia els ha anunciat que en prescindirà de 21. La presidenta del comitè d'empresa, Cristina Baena, assegura que del sou d'aquestes treballadores en depenen moltes famílies.

Per la seva banda, l'alcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras, es compromet a minimitzar la pèrdua de llocs de treball. L'empresa ha citat el comitè el dia 3 de gener per negociar.
Anar al contingut